Screenshot 2022 08 30 at 16.00.01Spoštovani starši.

V zadnjih avgustovskih dneh vas lepo pozdravljamo in vam pošiljamo še zadnje informacije v zvezi z odhodom vašega otroka v šolo v naravi v VIRC Poreč.

ODHOD: ponedeljek, 5. 9. 2022 z Mladinske ulice (avtobusna postaja pri trgovini Zepter) ob 7.30. PRIHOD: petek, 9. 9. 2022, predvidoma med 18.00 in 19.00, na Mladinski ulici (avtobusna postaja pri šoli na Mladinski ulici – trgovina Zepter). Prihod je odvisen od  razmer na mejnem prehodu. Za informacijo o natančni uri prihoda spremljajte šolsko spletno stran.

Ker potujemo v sosednjo Hrvaško, mora vaš otrok imeti s seboj:
- veljavni osebni dokument, s katerim bo prestopil mejo (tj. osebno izkaznico ali potni list). Otrok naj ima ta dokument obvezno pri sebi na avtobusu.
- zdravstveno izkaznico za obvezno zdravstveno zavarovanje v Sloveniji. Poleg tega pa tudi evropsko kartico za zdravstveno zavarovanje (v primeru intervencije v hrvaško bolnico ali zdravstveni dom), ki se pridobi osebno na ZZZS, s SMS-om preko mobilnega telefona ali na spletni povezavi https://www.zzzs.si/zzzs/konv/konv.nsf/Obrazec?OpenForm.

KAJ JE ŠE POMEMBNO?

- Če bi želeli v zvezi z vašim otrokom na kaj še posebej opozoriti, te posebnosti (zdravila, dietna prehrana, težave s spanjem ipd.) doma zapišite ter jih po elektronski pošti posredujete razredniku/razredničarki ali predajte na roditeljskem sestanku. Le tako bomo lahko vašemu otroku zagotovili čim bolj brezskrbno šolo v naravi.
- V kolikor zadoščeno vsem pogojem (spoštovanje hišnega reda, upoštevanje učiteljevih navodil, vremenske razmere ipd.), bomo izvedli izlet z ladjo do Rovinja. Zato naj ima otrok k že dogovorjeni vsoti denarja (20 evrov) dodatnih 11 evrov gotovine. V kolikor izleta z ladjo ne bomo izvedli, bomo v mestu  obiskali akvarij.
- Seznam opreme (Glejte prilogo).
- V kolikor namerava vaš otrok predhodno zapustiti šolo v naravi, nas, prosimo, seznanite s tem na dan odhoda iz Maribora. Ob prevzemu otroka obvezno obvestite razrednika in pedagoškega vodjo.
- Priporočamo, da otroci s sabo ne jemljejo elektronskih naprav. Če jih bodo imeli, naj skrbno pazijo nanje. Zanje šola ne prevzema odgovornosti. Otroci bodo po telefonu v glavnem dosegljivi po večerji.
- Če bi nam ali svojemu otroku v času šole v naravi morali kaj nujno sporočiti, vam je na voljo mobilna številka šolskega telefona 031 510 233.

V prijetnem pričakovanju vas vsi sodelujoči lepo pozdravljamo in na skorajšnje snidenje.

Razredniki 6. razredov in učitelji spremljevalci 

Stran uporablja piškotke
Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke