AKTUALNO

Spoštovani starši, odhajamo iz Luč in bomo v Mariboru okoli 15:45. 

Nekaj utrinkov 3. dne najdete tukaj.

IMG 5966

dsSpoštovani starši, 

objavljamo nekaj smernic o ravnanju za ohranjanje mirnosti ob napovedanih grožnjah.

ravnateljica Astrid Videc

Screenshot 2024 04 08 at 20.35.27Skupnost učencev šole to pomlad vabi k sodelovanju na fotografskem cvetočem natečaju, s katerim želi organizator sopodbuditi k ustvarjalnemu duhu in povezovanju z naravo. Vsi potrebni napotki se nahajajo v informacijskem letaku. 

Člani skupnosti učencev nesptrno čakamo, da nas zasujete s cvetjem!

 

 

Screenshot 2024 04 08 at 20.36.20Spoštovani devetošolec, devetošolka.

Do 2. aprila 2024, roka za prijavo za vpis novincev v srednje šole za prihodnje šolsko leto 2024/2025, se je na 26.066 razpisanih prostih mest prijavilo skupaj 22.976 kandidatov. Na tem mestu lahko preveriš, kakšno je stanje prijav na tvoji izbrani srednji šoli na dan 2. april 2024. 

 

sšSpoštovani starši in bodoči srednješolci, 

posredujemo vam ključne informacije, povezane z možnostjo elektronskega prenosa prijav v postopku vpisa v srednje šole za šolsko leto 2024/2025. 

Učenci (v nadaljevanju kandidati) imajo možnost, da do 23. aprila 2024 svojo prijavo iz kakršnihkoli razlogov prenesejo v drug izobraževalni program ali na drugo srednjo šolo. 

Pomembni poudarki postopka prenosa: 

ČASOPIS2Spoštovani učenci!

Obveščamo vas, da pripravljamo šolski časopis, v katerem bomo objavili prispevke učencev, zato vabimo vse zainteresirane, da se nam pridružijo. Sodelujete lahko z risbo, s sliko, pesmico, z uganko, s križanko, potopisem ali z razmišljanjem o karšnikoli aktualni tematiki najrajzličnejših področij (šola, prijateljstvo, hobiji, šport, okolje, umetnost, …). Prispevke bodo pregledali šolski novinarji, jih lektorirali ter primerne z veseljem objavili v šolskem časopisu. Vaš prispevek v papirnati obliki oddate v zato namenjeno škatlo v knjižnici, prispevke v elektronski obliki pa pošljete na naslov mentorice Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., najkasneje do 26. aprila 2024.

Šolski novinarji z mentorico se vam vnaprej najlepše zahvaljujemo!

 

Stran uporablja piškotke
Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke