AKTUALNO

VOŠČILO RAVNATELJICE

voscilo 2

RODITELJSKI SESTANEK ZA 7. in 8. RAZREDE

meetingVljudno vabljeni,

spoštovani starši, na 2. roditeljski sestanek, ki bo v torek, 7. 1. 2020, ob 17. uri v šolski dvorani.

Z nami bo dr. Mitja Muršič, uni. dipl. socialni pedagog, transakcijski analitik svetovalec. Tema Partnerstvo staršev in VIZ pri omejevanju medvrstniškega nasilja je gotovo aktualna, zato pričakujemo polnoštevilno udeležbo.

Razredniki 7. in 8. razredov

 

POČITNICE PRED VRATI

posters all 02Dragi OŠBI-jevci,

odpočijte si in naberite novih moči!

Znova se snidemo v ponedeljek, 6. januarja 2020. 

SKUPAJ DO CILJA - ŠOLSKO DVIGALO

dvigaloOŠBI-jevci si želimo, da bi vsem gibalno oviranim učencem, našemu učitelju in tudi staršem ter drugim ljudem, ki prihajajo na našo šolo in so zaradi zdravstvenega stanja začasno ali trajno gibalno ovirani, omogočili enake možnosti dostopa do vseh šolskih prostorov

Preberite več ...

SUŠ 2019/2020 POTRJENA!

collageV petek, 27. septembra 2019, se je v učilnici angleškega jezika med 13.00 in 14.00 odvijalo ustanovno srečanje Skupnosti učencev šole. Dobro razpoloženim predstavnikom oddelčnih skupnosti je gospa ravnateljica čestitala ob dodelitvi pomembne funkcije. Po pregledu preteklih aktivnosti skupnosti jih je nagovorila k čim bolj aktivnemu udejstvovanju tudi v tekočem šolskem letu. Učence je seznanila še s temo otroškega parlamenta, ki bo tokrat namenjena debatiranju o poklicni prihodnosti. Srečanje se je nato nadaljevalo z odločanjem o organizaciji SUŠ. Vseh 29 navzočih je z dvigom roke potrdilo mentorico in predviden program aktivnosti, izpeljali pa smo tudi volitve predstavnikov odbora in predsednika SUŠ ter otroškega parlamenta – letos je s predstavitvenim programom učence najbolj prepričala devetošolska Veronika Miksić, mlade parlamentarce pa bo vodil Aljaž Skornšek iz osmega razreda.

Z naznanilom pestrega dogajanja v šol. letu 2019/2020 vas SUŠ lepo pozdravlja!

ŠOLA ZA STARŠE IN STARŠEVSKI VEČERI

educationSpoštovani starši,

v priponki najdete predstavitveno zloženko na temo ŠOLE ZA STARŠE, ki jo bodo tudi v tem šolskem letu izvajali na Svetovalnem centru za otroke, mladostnike in starše Maribor. Vabljeni vsi zainteresirani in posamezniki, ki se soočate z izzivi starševstva.

 Na tej povezavi nadjete tudi program starševskih večerov za šolsko leto 2019/2020.

 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..