ŠPORTNI DOGODKI

V ČETRTEK, 26.1.2023 BO ORGANIZIRAN ZIMSKI ŠPORTNI DAN Z NASLEDNJIMI VSEBINAMI:
SMUČANJE ( mariborsko pohorje ),
DRSANJE ( Ledna dvorana ),
FITNES (FITNES STUDIO FORMA Osojnikova ul., Pobrežje),
POHOD ( bližnji griči).

1V torek, 24.1.2023 se je s turnirjem organizaciji OŠ Bojana Ilicha končalo področno prvenstvo v odbojki za starejše dečke.
Tekmovali so tudi naši fantje, ki so osvojili izvrstno 1. mesto. Naša ekipa je prikazala izjemno zbrano in taktično domiselno igro ter premagala vse favorizirane nasprotne ekipe.
Rezultati: 1.mesto OŠ Bojana Ilicha
                   2.mesto OŠ Dušana Flisa Hoče
                   3.mesto OŠ Fram
                   4.mesto OŠ Kamnica

Ekipa: Liam Klinger, Maksim Sladojevič, Filip Podjavršek, Leon Predan, Valentin Predan, Filip Krajnc, Luka Petek in Alin Mujaković.

Mentor: Džino Idžojtič

ČESTITAMO!

Več slik najdete v naši spletni galeriji tukaj.

odbojka1S finalnim turnirjem, v organizaciji OŠ Bojana Ilicha, se je v ponedeljek, 16.1.2023 zaključilo letošnje občinsko prvenstvo starejših dečkov v odbojki. Na krilih neustavljivega Liama Klingerja in odlične igre celotne ekipe je prepričljivo prvo mesto osvojila ekipa starejših dečkov naše šole. Ves čas turnirja so naši odbojkarji prikazovali potrpežljivo kvalitetno in borbeno odbojkarsko igro. Premagali so obe nasprotni ekipe in osvojili prvo mesto, hkrati pa se tudi uvrstili na področno raven tekmovanja.
Ekipa: Liam Klinger, Leon Predan, Valentin Predan, Maksim Sladojević, Filip Krajnc, Luka Petek, Filip Podjavoršek in Alin Mujakovič.
Zapisnik sta brezhibno in natančno pisali Ema Zupančič Gorjup ter Luna Kolenko.

Mentor ekipe: Džino Idžojtič

Rezultati: 1. MESTO OŠ BOJANA ILICHA
                   2. MESTO OŠ KAMNICA
                   3. MESTO OŠ PREŽIHOVEGA VORANCA

ČESTITAMO!

BETI BUTINA JAZBEC 2XZIMSKA DRŽAVNA PRVAKINJA V TENISU. 1.2023 PRVTeniški klub Branik Maribor je tretji teden v mesecu januarju 2023 organiziral državno dvoransko prvenstvo v tenisu za igralce in igralke do 16 let. V kategoriji deklic je tekmovala tudi učenka naše šole in članica ŽTK Maribor, Beti Butina Jazbec. Beti že kar nekaj časa sodi med najprespektivnejše mlade teniške igralke v Sloveniji, kar je tudi potrdila z dvakratnim zmagoslavjem, tako v konkurenci posameznic kot v konkurenci dvojic.
ČESTITAMO!

dzinojan2023Finalni turnir starejših dečkov za občinskega prvaka v košarki je v organizaciji OŠ Franca Rozmana - Staneta potekal v torek, 10.1.2023, v njihovi šolski telovadnici.
Naši košarkarji so se ponovno izkazali ter s kakovostno in izredno borbeno igro dosegli odličen rezultat. Osvojili so namreč drugo mesto in tako postali občinski podprvaki. S tem dosežkom so se uvrstili na področno prvenstvo.

Uvrstitve:

1. mesto – OŠ Franca Rozmana - Staneta
2. mesto - OŠ Bojana Ilicha
3. mesto - OŠ Tabor
4. mesto – OŠ Franceta Prešerna

Člani ekipe: Filip Gradišnik, Valentin in Leon Predan, Žiga Karner, Filip Podjavršek, Mark Verginella,Ermal Bajrami,Matija Petek,Vladyslav Bazalenko ter Luka Krajnc .

ČESTITAMO!

JUDOISTI OŠBI 22 23V soboto 17.12.2022 je v športni dvorani Lukna potekalo 10. memorial Nika Vrabla, kjer so OŠBI-jevi judoisti v kategoriji do 10 let (U10) ponovno dosegli odlične rezultate.

Cicibani U10
Skupina G-3: Jaka Šmarčan 1. mesto
Skupina G-1: Oskar Vesenjak 2. Mesto
Skupina G-1: Oskar Vesenjak 2. mesto
Skupina G-2: Brin Sagadinj 3. mesto
Skupina G-2: Bine Krajnc 5. mesto

Cicibanke U10
Skupina G-3: Sara Krušič Sterguljc 2. mesto

Vsem iskrene čestitke!

Stran uporablja piškotke
Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke