DOGODKI

DONACIJA ROTARY KLUBA

 SPLETNE KAMEREPredsednik Rotary kluba Maribor Lent, Aleksander Jeršič, pri predaji spletnih kamer ravnateljici OŠ Bojana Ilicha, Astrid Videc.

Iskrena hvala!

 

 

 

 

 

 

MIRNE POČITNICE ŽELIMO!

ZA DOBRODELNOST NI OVIR!

collageTudi razglašena epidemija in delo na daljavo nista ovira. OŠBI-jevci smo znova dokazali, da premoremo veliko mero srčnosti, empatije in sočutja v odnosu do ljudi, ki so v teh časih osamljeni in prikrajšani za stisk roke, druženje s svojci, topel objem. Odziv na akcijo "Pošljimo nasmeh" je, kot je to že v navadi, dosegel pričakovan odziv. Posebej so se izkazali učenci razredne stopnje - ne samo, da so svoje srčne želje prelili na papir, nekateri so celo zaigrali na instrument! 

Vsem sodelujočim se lepo zahvaljujemo, in ne pozabite: vsako dobro delo se enkrat povrne! 

 

 

 

NE SPREGLEJTE - RAZGIBANA ŠOLA

 Screenshot at Dec 05 17 05 10Spoštovani učenci in starši, 

predstavljamo vam projekt Razgibana šola, kjer bo Društvo IndiJanez ob podpori številnih izvajalcev športnih programov poskrbelo za vodeno telesno vadbo za otroke, ki se šolajo od doma. Gre za brezplačno obšolsko online aktivnost, ki bo vsak dan bo namenjena 20-minutnemu odklopu od šolskih obveznosti, kjer se bodo udeleženci lahko sprostili in naredili nekaj dobrega za svoje telo. Organizatorji so k izvedbi povabli priznane in strokovno usposobljene trenerje in organizacije: Smučarska šola Ilke Štuhec,  Športni center Barada, Center plesa, Core TM in Športno društvo Studenci. Več informacij tukaj.

 

SLIKARSKA KOLONIJA – VITRUALNO

Slikarske kolonije so se udeležile: Emilia Anufrieva, Sanja Veronovska in Kiara Jamšek (vse iz 9.b)

VABILO NA SPLETNO ODPRTJE RAZSTAVE 19. OSNOVNOŠOLSKE SLIKARSKE KOLONIJE ACIN MEMORIL LIMBUŠ 2020: KAKO UJETI SREČO?

Vljudno Vas vabimo, da si ogledate virtualno odprtje razstave: KAKO UJETI SREČO?, ter spletni katalog letošnje kolonije.

Posnetka sta dosegljiva na Youtube kanalu JSKD Maribor:

Otvoritev razstave, 19. osnovnošolske slikarske kolonije Acin memorial Limbuš 2020:
https://youtu.be/Rd1FYeoMt7E

Spletni katalog kolonije:
https://youtu.be/sKbPWe9xa1s

OKUSEN ZAJTRK NAŠIH UČENCEV

Screenshot at Nov 20 13 30 04Tradicionalni, tokrat jubilejni, že 10. dan slovenske hrane je za nami. Zajtrki, ki so jih pripravili naši OŠBI-jevci, so izgledali nadvse okusno. Kako? Prepričajte se sami! 

 

 

 

 

 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..