collage 15.22.45RK MB obvešča, da so prijave na novo sezono letovanja v Punatu v polnem teku! Vse otroke in starše, ki že več let letujete z njimi, ali pa se jim boste letos pridružili prvič, vabijo k ogledu spletne strani www.punat.si in FB strani KUFER PUNat MORJA, kjer lahko izveste več o samem letovanju, najdete informacije o prijavi in o novostih. Dosegljivi so tudi na telefonu 02/2344006.

***

Na ZPM Maribor prijave za letovanja otrok in mladostnikov na DMZ Pohorje in v VIRC Poreč sprejemajo od danes, 3. maja 2021, dalje. Zaradi predpisanih priporočil in ukrepov je postopek prijave nekoliko spremenjen - prijave sprejemajo po e-pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali po navadni: ZPM Maribor, Razlagova ulica 16, 2000 Maribor. Obvestilo s seznamom, na kakšen način lahko oddate prijavnico, cenik, regresne lestvice, prijavnice in pogoji so objavljeni tudi na njihovi spletni strani www.zpm-mb.si.

 ***

PRIJAVE LAHKO UREJATE TUDI V ŠOLSKI SVETOVALNI SLUŽBI (predhodna najava na 02 22 83 440 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. 

 

Stran uporablja piškotke
Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke