Screenshot at Nov 06 11 08 38Vlada RS je zaradi trenutnih epidemioloških razmer v državi v četrtek, 5. 11. 2020, sprejela sklep, s katerim je za 7 dni podaljšala uporabo omejitev, določenih v Odloku o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in samostojnih visokošolski zavodih (Uradni list RS, št 152/20). Ministrica za izobraževanje, znanost in šport je na podlagi 104. člena Zakona o začasnih ukrepih za omilitev in odpravo posledic COVID-19 (Uradni list RS, št. 152/20) izdala sklep, s katerim je določila, da se bo od 9. 11. 2020 dalje vzgojno-izobraževalno delo v šolah za vse učence izvajalo na daljavo

V kolikor ste prisiljeni ostati doma zaradi varstva otrok do 5. razreda, morate tri dni od nastanka razloga obvestiti delodajalca zaradi odsotnosti z dela - višja sila. 

Vse nadaljnje informacije bodo učenci prejeli na ustaljen način (MS TEAMS), v primeru mlajših otrok pa na dogovorjeni način, s strani razrednikov. Učni proces za predmetni pouk bo potekal po urnikih, veljavnih v času izobraževanja na daljavo pred počitnicami (ogled TUKAJ) Velik del bo potekal v živo, zato se jih je potrebno držati!

Skupaj bomo zmogli.
Razmišljajmo pozitivno! Pozitivne misli nam življenje spremenijo na boljše!

Lepo vas pozdravljam in želim vse dobro,
Astrid Videc, ravnateljica

Stran uporablja piškotke
Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke