ŠILIHV ponedeljek, 9. oktobra, smo bili priča posebnemu dogodku, ki ga je organizirala Poslovna skupnost osnovnih šol. V dvorani Narodnega doma Maribor je potekala svečana podelitev odličij in priznanj Gustava Šiliha. Ta prestižna priznanja se podeljujejo z jasnim namenom - spodbujati, ohranjati in nagraditi napore ter dosežke posameznikov na področju vzgoje in izobraževanja.

Odličja in priznanja Gustava Šiliha niso zgolj simbolična gesta, temveč priznanje za dosežke, ki pomembno prispevajo k izboljšanju kakovosti dela v vzgoji in izobraževanju. Prav tako spodbujajo razvoj pedagoške teorije in prakse ter krepijo povezovanje med izobraževalnimi ustanovami in širšo skupnostjo.
To je le ena izmed številnih priložnosti, ko se lahko ozremo nazaj na dosežke posameznikov, ki so svoje življenje posvetili izobraževanju, in jih nagradimo za njihov trajen vpliv na našo skupnost.

Med letošnjimi prejemniki priznanja je tudi naša učiteljica Metka Kovač, za kar ji iskreno čestitamo. Njena predanost in strast do dela s otroki sta opazni in navdihujoči za nas vse. S svojo vnemo, znanjem ter izjemno sposobnostjo ustvarjanja pozitivnega in spodbudnega učnega okolja pomembno vpliva na življenja številnih otrok. Njen trud, srčnost in strokovnost so resnično neprecenljivi. Še enkrat čestitke ob tem zasluženem priznanju.

Stran uporablja piškotke
Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke