Orodje za dostopnost

Novice

Z devetošolci se, 19. 9. 2024, ob 8.30 uri, odpravljamo v Botanični vrt Pivola, kjer bo potekal naravoslovni dan v obliki delavnic in poučnega ogleda vrta ter posestva Fakultete za kmetijstvo in biosistemske vede Maribor.

Vračamo se predvidoma ob 12.30 uri.

O podrobnostih naravoslovnega dne so bili učenci obveščeni.

Tekmovanje iz znanja o sladkorni bolezni bo potekalo v petek, 11. oktobra 2024 ob 13. uri.

Vabljeni ste učenci 7., 8. in 9. razreda. Priprave na tekmovanje bodo potekale vsak četrtek med 13.00 in 14..30  v učilnici za biologijo. Na tekmovanje se prijavite z vpisom v tabelo na vratih učilnice za biologijo ali osebno pri mentorici Urški Puhek.

Od letošnjega leta je tekmovanje uvrščeno med tekmovanja, kjer se pridobljene točke upoštevajo za Zoisovo štipendijo!

Vljudno vabljeni – pomagajmo pri ozaveščanju pomena poznavanja sladkorne bolezni!

Mentorica: Urška Puhek

Na osnovi sklepa o določitvi tretjega predmeta, iz katerega se bo na posamezni šoli preverjalo znanje z nacionalnim preverjanjem znanja učencev 9. razreda v šolskem letu 2024/25, vas obveščamo, da se na naši šoli kot tretji predmet preverja znanje iz ŠPORTA.

Screenshot 2024 09 09 at 21.32.16Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije objavlja Javni poziv za dodelitev računalniške opreme v izposojo v letu 2024 (3. javni poziv). Najdete ga na tem mestu (klik na obarvan del). Rok prijave: do 30. 9. 2024 oz. do razdelitve razpoložljive računalniške opreme.

 

 

Screenshot 2024 08 28 at 20.00.08Spoštovani starši, spoštovani skrbniki,

z začetkom šolskega leta 2024/2025 stopajo v veljavo prenovljene prehranske smernice, ki so jih pri načrtovanju in organizaciji prehrane dolžni upoštevati vsi vzgojno-izobraževalni zavodi v Sloveniji. Potrdili so jih tudi slovenski pediatri in dietetiki. Smernice spodbujajo zdravju in okolju prijazno prehranjevanje, ki ohranja in krepi otrokovo zdravje ter je sočasno prijazno do okolja. To pomeni, da je na krožnikih čim pogosteje lokalna, sezonska, čim bolj naravno pridelana, minimalno predelana in nezapakirana hrana.

Celotno vsebino NIJZ-eve zgibanke najdete na tem mestu (klik na obarvan del).

 

Podkategorije