ODTISI

DRAGI BRALEC. 
S PONOSOM TI PREDSTAVLJAMO NAŠE NOVO GLASILO BOLNIŠNIČNE ŠOLE, KI SMO GA POIMENOVALI ODTISI. PISANE VSEBINE SO ODTISI OTROK, MLADOSTNIKOV, UČITELJEV TER RAZNIH GOSTOV, KI VSE OD SEPTEMBRA DO JUNIJA SKRBIMO, DA POLEG POUKA OBOGATIMO BIVANJE V BOLNIŠNICI ŠE Z RAZNOLIKIMI ZANIMIVIMI VSEBINAMI IN TAKO ŠE NAJBOLJ TUROBEN BOLNIŠNIČNI VSAKDAN OBARVAMO Z MAVRICO SRČNOSTI. V LETOŠNJEM ŠOLSKEM LETU JE SVOJ ODTIS V BOLNIŠNIČNI ŠOLI PUSTILO OKOLI 1000 OTROK IN MLADOSTNIKOV. POD SVOJE OKRILJE JIH SPREJMEMO BOLNIŠNIČNI UČITELJI OŠ BOJANA ILICHA OE BOLNIŠNIČNI ODDELKI NA KLINIKI ZA PEDIATRIJO UNIVERZITETNEGA KLINIČNEGA CENTRA MARIBOR, KI ŽE VEČ KOT 60 LET SKRBIMO, DA OLAJŠAMO ŠOLANJE VSEM, KI MED SVOJIM BOLNIŠNIČNIM ZDRAVLJENJEM POTREBUJEJO POMOČ. 
UPAMO, DA BOŠ TUDI TI NAVDUŠEN OB PREBIRANJU NAŠEGA GLASILA IN TI ŽELIMO LEPIH, ZDRAVIH, BARVITIH, RADOSTNIH, SRČNIH, USTVARJALNIH ... ODTISOV.
Ingrid Ladinek Korez, prof. lik. Um.
 
Dragi bralec, bralka. 
Z veseljem se oziram po tiskanih straneh naše revije Odtisi. Ponosna sem na naše ustvarjalce in mentorje, saj se zavedam, koliko truda in svojega potenciala je bilo vloženega v vsako dejavnost, ki smo jo v sklopu bolnišnične šole izvedli. Biti učitelj v bolnišnični šoli, poučevati in usmerjati bolnega otroka in mladostnika, je privilegij, ki smo ga deležni v Mariboru samo mi, in hvaležni smo za to poslanstvo. 
Dragi starši in vsi zaposleni na Kliniki za pediatrijo UKC MB, hvala, ker nam zaupate in nam omogočite, da lahko dokažemo pomembnost našega obstoja tudi v prostorih Klinike za pediatrijo Maribor. 
Ob branju prispevkov vam želim obilo užitkov in da v napisanih vrsticah najdete kakšno idejo ali misel tudi zase. Naj vam bodo naši prispevki sporočilo, da srečanje z bolnišnico ne pomeni samo stroge medicinske obravnave, ampak tudi srečanje s samim seboj, svojimi občutki, mislimi in potenciali, ki smo jih strnili v naši reviji. 
Želim vam, da vas v prihajajočem času spremljajo
Pogum,
Otroška radovednost, 
Čarobni trenutki, 
Iskrice v očeh, 
Topli objemi, 
Nova prijateljstva, 
Iskreni pogovori, 
Carska brezskrbna jutra, 
Enkratne nepozabne dogodivščine.
 
Specialna pedagoginja in vodja BŠ, Alenka Prah
 
Tukaj najdete glasilo v pdf izvedbi:
Glasilo si lahko ogledate tudi online:

FLIP BOOK 1. DEL

FLIP BOOK 2. DEL

 
Stran uporablja piškotke
Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke