AKTUALNO

URADNE URE V ČASU POČITNIC

MED 10. IN 12. URO

V TAJNIŠTVU ALI RAČUNOVODSTVU VHOD S TRUBARJEVE ULICE.

Počitnice, prihajamo!

vZ današnjim dnem se OŠBI-jevci odpravljamo na zasluženo 69-dnevno lenarjenje. Naj bodo počitnice mirne in polne aktivnosti, za katere ni bilo časa med šolskim letom. Za popotnico v brezskrbne z vami delimo nekaj poletnih misli učencev I. triade.

Želimo vam dolgo poletje!

Preberite več ...

ZPM-jev program »POČITNICE S PRIJATELJI 2019«

ZPMZveza prijateljev mladine Maribor za letošnje poletje pripravlja pester program prostočasnih aktivnosti. Več informacij o posamezni dejavnosti najdete na njihovih na spletnih straneh:

Dnevni program v DUM
https://zpm-mb.si/novice-dogodki/pocitnice-s-prijatelji-1-7-30-8-2019/

Počitniško varstvo v DUM-u
https://zpm-mb.si/novice-dogodki/pocitnisko-varstvo-1-7-30-8-2019/

Počitniški tabori za nadarjene
https://zpm-mb.si/novice-dogodki/poletni-tabori-2019/

Letovanja 2019
https://zpm-mb.si/novice-dogodki/letovanja-2019/

Želim vam prijeten zaključek šolskega leta!

POLETNI TABORI – novinarstvo, angleščina in nemščina

taboriZveza prijateljev mladine Maribor v času poletnih počitnic pripravlja tri tabore, ki so odlična priložnost za aktivno preživljanje prostih poletnih dni. Na taborih bodo poleg razgibanih vsebin poskrbeli tudi obilo počitniške zabave (kopanje, ogledi, sprehodi, zabavna druženja in še veliko več).

Tabori so namenjeni nadarjenim in učencem, ki niso prepoznani kot nadarjeni. Starši lahko pri plačilu uveljavljajo subvencijo glede na prihodek na družinskega člana na osnovi regresne lestvice.

Prijavnice in ostale informacije najdete na spletni strani: https://zpm-mb.si/novice-dogodki/poletni-tabori-novinarski-anglescina-in-nemscina/

ŠOLA V NARAVI ZA 3. RAZREDE

Odhod avtobusa bo v sredo, 22. 5. 2019, ob 9.15 uri. Zberemo se v matični učilnici najkasneje ob 8.30, ker bomo pred odhodom malicali.

S Pohorja se vrnemo v petek, 24. 5. 2019, ob približno 16.30 uri. Otroka pričakajte na avtobusni postaji pri šoli (Mladinska ulica). Če otroka ne boste pričakali na avtobusni postaji, ga poiščite v 2. a razredu (ta dan otroci ne gredo sami domov).

Preberite več ...

OŠBIJEV DAN na TRIKOTNI JASI

Spoštovani učenci in starši!

Vreme nam je letos zagodlo.

Žal je zaradi slabo prevoznih, blatnih poti dostava hrane in rekvizitov do koče Luka za naše zmožnosti prezahtevna in prenevarna.

Naše skupno druženje bo zato potekalo na Trikotni jasi. Ker dobra volja ni odvisna od lokacije, se bomo tudi na novem, nekoliko nižjem cilju z veseljem družili in zabavali. Sreča je namreč tam, kjer je srce!

Podrobne informacije o času in kraju pričetka pohoda preberite:

- učenci in starši razrednega pouka TUKAJ,

- učenci in starši predmetnega pouka TUKAJ.

 

Veselimo se druženja z vami,

 

kolektiv OŠBI

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..