Spoštovani starši, dragi bodoči OŠBI-jevi prvošolci!

Screenshot at Jan 13 18 08 28

 Na tem mestu vas bomo sproti in ažurno obveščali o vseh aktivnostih, ki jih za vas pripravljamo v šolskem letu 2020/2021. Vabimo vas, da si ogledate spletni plakat (povečava ob kliku na zgornjo sliko), na katerem so v časovnem sosledju objavljene aktivnosti, v sklopu katerih vam pred hitro bližajočim se vstopom v šolo želimo približati naš poučen, pisan in razigran vsakdan!

Raziskovalna ura in informativni dan

Vabilo za starše in 1. raziskovalno pismo za bodoče učence kmalu v vaših poštnih nabiralnikih! 

Kamišibaj (1. del)

Dragi bodoči prvošolci, vljudno vabljeni na predstavo, predstavi, predstave kamišibaja ... Toliko? In kakšno nenavadno ime! Kamišibaj (jap. kami - papir, šibaj - gledališče) je prav zanimiva oblika pripovedovanja kratkih zgodb ob slikah. Samo za vas je zgodbe O mestni in poljski miški, Stara muha, dobra juha in Popotnik poustvarila Metka Kristan, učiteljica razrednega pouka. Čisto pravo gledališče si lahko sedaj pričarate doma - udobno se namestite, zatemnite luči in se prepustite čarobnemu vzdušju. Obilo užitkov ob ogledu vam želimo. 

Screenshot at Dec 14 07 59 52Screenshot at Dec 14 07 34 45zelva

Bralne urice

Ko se naučiš brati, se ti odpre čisto poseben svet! Počasi, počasi ... Dragi bodoči prvošolci, za učenje branja je časa še več kot dovolj. Do takrat pa ... pocukajte za rokav starše, da vam preberejo zgodbico o nič kaj strahopetnem zajčku Bojčiju ali navihanem škratu Rumenku, zgodbici o lisjaku Ošbaltu pa lahko celo prisluhnete in jo naročite. Kako? Enostavno - izpolnite naročilnico! Cena knjižice je 10€ (osebni prevzem v tajništvu šole) oz. 11 € (poštna pošiljka). Prav vse čudovite zapise in ilustracije so ustvarili učenci naše šole. Imenitno, mar ne? 

Rumeni bojcScreenshot at Dec 08 07 32 12

Virtualni sprehod 

Mogočna, več kot 100 let stara vrata šole, so zaradi epidemološke slike trenutno zaprta, pa nič zato. Vas zanima, kaj se skriva za njimi? S ponosom vas vabimo na virtualni sprehod. Podajte se po neskončnih hodnikih in raziščete prav vse prostore naše lepotice!

 

Stran uporablja piškotke
Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke