ŠPORTNI DOGODKI

BOR VRAN BENKOVIČ VEČKRATNI DRŽAVNI PRVAK V PLAVANJU

BOR VRAN BENKOVic DRzAVNI PRVAK V PLAVANJU 17 18 1Na državnem prvenstvu v plavanju za mlajše dečke in deklice, ki je potekalo med 10. in 11.februarjem v Celju, je naš učenec Bor Vran Benkovič štirikrat stal na zmagovalni stopnički.
V svoji starostni kategoriji (2006) si je 4 krat priplaval zlato in hkrati dosegel odlične čase. Svojo bero zmag je v svoji starostni kategoriji dopolnil še z dvema srebrnima medaljama. Plaval pa je tudi v kategoriji starejših dečkov (2007) in osvojil še tri srebrne medalje.
Hkrati Bor dokazuje, da je ob marljivem učenju lahko tudi odličen športnik.
Čestitamo!

NAMIZNI TENIS 17/18 - EKIPA IN NEJC NAJDIČ NA STOPNIČKAH

IMG 3715Na občinskem in področnem prvenstvu osnovnih šol v namiznem tenisu, ki je bilo 21. 2. 2018 v Dvorani Tabor v Mariboru, so naši učenci in učenke dosegli imenitne dosežke. Nejc Najdič je osvojil drugo mesto na občinskem in drugo mesto na področnem prvenstvu. Z odlično igro in uvrstitvijo v četrtfinale je presenetil še Tim Podgorelec. Izkazala se je tudi naša ekipa, ki je po dramatični tekmi v polfinalu in uvrstitvijo v finale osvojila odlično drugo mesto. Sodelovalo je veliko število učencev in učenk iz Maribora in okolice.
Za našo šolo so igrali: Nejc Najdič, Jakob Rojs, Tim Podgorelec, Rok Brodnjak, Rok Frešer, Anton Martin Žagar, Marina Ferk, Maja Kolanović, Lira Pukl Verdel ter Ela Vlaisavljević.
Mentor: Džino Idžojtič

ČESTITAMO!

Preberi več

MLAJŠI KOŠARKARJI UVRŠČENI V FINALE OBČINSKEGA PRVENSTVA 17/18

kosarkamlajsideckiV organizaciji OŠ Bojana Ilicha je v ponedeljek, 19.2.2018 potekal eden izmed dveh izločilnih polfinalnih turnirjev mlajših dečkov za občinskega prvaka v košarki.
Z borbeno in taktično dorečeno igro so naši košarkarji osvojili prvo mesto in se uvrstili na finalno tekmovanja za naslov občinskega prvaka. Finalni turnir bo predvidoma v mesecu marcu 2018.

Preberi več

BADMINTON - PODROČNO EKIPNO PRVENSTVO 17/18

BADMIN2MESTOEKIPNOPODROcNO1718Na finalu področnega prvenstva osnovnih šol v badmintonu, ki je bilo v ponedeljek, 12.2.2018 v telovadnici naše šole, je sodelovalo 8 najboljših ekip mariborskih in okoliških osnovnih šol. Med finalisti sta bili tudi ekipi naše šole. Tekmovanje je potekalo v konkurenci kategoriziranih ter konkurenci nekategoriziranih tekmovalcev.
V konkurenci kategoriziranih tekmovalcev je ekipa naše šole že šesto leto zapored stala na zmagovalnih stopničkah (osvojila je 2. mesto). Ekipa nekategoriziranih tekmovalcev je uspeh dopolnila s 4. mestom. Uspeh naših ekip je zaznamovala tudi brezhibna organizacija tekmovanja.
Ekipa kategoriziranih: Klemen Puhek, Filip Dugonik, Jakob Rojs, Nuša Ulrih, Tinkara Ulrih in Metka Supej.
Ekipa nekategoriziranih: Jaša Protner, Jure Rezar, Ana Julija Ažnoh, Ela Vlaisavljević ter Lira Pukl Verdel.
Mentor: Džino Idžojtič

ČESTITAMO!

ANA JULIJA AŽNOH IN NUŠA ULRIH NA ZMAGOVALNIH STOPNIČKAH NA PODROČNEM PRVENSTVU V BADMINTONU 17/18

BADMINTON EKIPNO 17 18 4Na nedavno končanem področnem posameznem prvenstvu v badmintonu, ki je bilo izvedeno na naši šoli, so tekmovali učenci in učenke mariborskih in okoliških osnovnih šol, ki so na občinskem tekmovanju osvojili prva tri mesta v svoji kategoriji.
Kar nekaj uvrščenih na področno tekmovanje je prispevala tudi naša šola. Prav vsi pa so prikazali dobro igro in osvojili nekaj visokih uvrstitvev.
Rezultati:
Ana Julija Ažnoh – 1.mesto (učenke 2005)
Nuša Ulrih – 2. mesto (učenke 2003)
Gašper Bastič – 3.mesto (učenci 2005)
Klemen Puhek – 4.mesto (učenci 2003)
Metka Supej – 5. - 8.mesto (učenke 2003)
Tinkara Ulrih - 5. - 8.mesto (učenke 2005)
Mentor: Džino Idžojtič

ČESTITAMO!

ODBOJKARJI 4. NA PODROČNEM PRVENSTVU V ODBOJKI 17/18

image1

V sredo, 10.1.2018 se je s turnirjem v organizaciji OŠ Bojana Ilicha končalo področno prvenstvo v odbojki za starejše dečke.
Tekmovali so tudi naši fantje, ki so osvojili četrto mesto. Naša ekipa je tekmovala z daleč najmlajšo ekipo (večina dečkov obiskuje 4., 5. in 6. razred) in nudila dostojen odpor favoriziranima ekipama osnovnih šol iz Hoč in Frama.
Zmagala je ekipa OŠ Dušana Flisa iz Hoč.

Ekipa: Nejc Najdič, Rok Krebs, Bor Vran Benkovič, Tim Mendek, David Godina, Gari Klenovšek, Leon Predan, Vale Predan, Rok Predan, Miran Ferk ter Filip Kores Urlep.

Mentor: Džino Idžojtič

ČESTITAMO!

Preberi več

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..