V času jesenskih počitnic, od 27. do 30. oktobra 2018, ZPM Maribor pripravlja tri tematske tabore.

KRATKI OPISI TABOROV:

NOVINARSKI TABOR – je namenjen učencem od 7. do 9. razreda, ki jih zanimajo mediji, kako izgleda časopisna redakcija, ter kakšno je novinarsko življenje. Končni produkt nova številka časopisa ODBIT(O). Tabor je namenjen tistim, ki si želijo veliko zabave, druženja, ustvarjanja in nepozabnih doživetij. Možnost subvencioniranja in organiziran prevoz.

TABOR LOGIKE NA PROSTEM - je namenjen učencem od 5. do 7. razreda, ki so jim ljubše logične uganke, matematični izzivi in skrivnostne naloge na prostem. Udeleženci bodo spoznali, kako zanimivo se je logično premikati ob obali ali pa da je sudoku prijetneje reševati na ploščicah kot na papirju. Možnost subvencioniranja in organiziran prevoz.

si GLASBENI TIP – potem je zate tabor SKUPAJ NA 440 Hz – glasbeni tabor, ki ga pripravlja KUD Coda v sodelovanju z ZPM Maribor. Vabljeni vsi mladi, stari med 12 in 16 let, ki imate osnovno glasbeno predznanje in ste vsaj dve leti glasbeno aktivni, saj je cilj izvedbe programa skupaj ustvariti avtorsko pesem. Zato bo mladim glasbenim ustvarjalcem ponujen pester program. Spoznali boste različne glasbene zvrsti, naučili se boste, kako prek improviziranja, skladanja aranžiranja in priprave besedila nastane avtorska pesem. Prijave zbira KUD Coda.

Za več informacij lahko pokličete na 02/229-69-15 (Urša Žiger) ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na http://zpm-mb.si/novice-dogodki/

Stran uporablja piškotke
Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke