spletStopili so narahlo, kakor v copatih, naravnost pri glavnih vratih ... v torek, 29. januarja 2019, so bodoči prvošolci, njihovi bratci in sestrice ter starši to storili dvakrat!

Našemu vabilu na dan odprtih vrat so se odzvali mnogi starši ter svoje otroke – kot čisto prave šolarje – že dopoldan pospremili k pouku. Prvošolci so se izkazali kot odlični gostitelji. Skupaj z učiteljicami so poskrbeli za tako prijetno vzdušje, da so se novinci stežka poslovili. K sreči zgolj za nekaj ur, saj jih je že v popoldanskem času čakalo nadaljevanje ...

Opazili smo, da so se bodoči šolarji v okviru dosedanjih aktivnosti, ki smo jih pripravili zanje, že navadili na prostore mogočne zgradbe in zaposlene. V času, ko so bile staršem posredovane koristne informacije o šolskem vsakdanu, so športniki premagovali ovire na poligonu, tisti z ustvarjalno žilico pa poskrbeli, da je iz kuhinje v kleti zadišalo po svežem pekovskem pecivu.

Bodočim šolarjem in njihovim staršem se za obisk lepo zahvaljujemo ter hkrati obveščamo o aktivnosti, s katero bodo še korak bližje, da postanejo OŠBI-jevci: že v začetku februarja je na urniku vpis.

 {oziogallery 1060}

Stran uporablja piškotke
Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke